У Львівському ТЦК відреагували на відео, де чоловік у військовій формі грубо спілкується зі священником. Оновлено

1925 0
На відео чоловік у військовій формі каже, якщо священник не зʼявиться у ТЦК, то його відвезуть туди силою.
Скриншот з відео

Скриншот з відео

У соцмережах поширюють відео, на якому чоловік у військовій формі грубо спілкується зі священником. У Львівському ТЦК та СП повідомили, що чоловік не був військовослужбовцем.

На відео чоловік у військовій формі каже, якщо священник не зʼявиться у ТЦК, то його відвезуть туди силою. Голова Львівської ОВА Максим Козицький відреагував на ситуацію та закликав керівництво Львівського обласного ТЦК та СП дати оцінку діям чоловіка.

У Центрі повідомили, що під час здійснення планового оповіщення для уточнення військо-облікових даних військовозобовʼязаних в процес роботи військослужбовців ТЦК та СП втрутилась особа у військовій формі ( яка не є військовослужбовцем) та має особисту неприязнь до даного священнослужителя.

«Усі дії військослужбовців ТЦК та СП були правомірними, повістка була виписана заздалегідь. Даний громадянин (священник), який являється військовозобовʼязаним викликався у ТЦК та СП для уточнення військооблікових даних», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Вручення повістки не означає мобілізацію». Резніков пояснив, як відбувається призов військовозобов’язаних

Оновлено. Додамо, згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що чоловік у військовій формі, який на відео конфліктував зі священником у Стрийському районі, – батько братів Вишиваних, які загинули у теперішній російсько-українській війні з різницею у 10 днів.

Нагадаємо, що нещодавно у соціальних мережах поширили інформацію про працівників Львівського обласного ТЦК і СП, які прийшли до кількох спортивних залів Львова і роздавали повістки

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!