У львівському училищі розробили електротрицикл для військових

1070 0
Орієнтовна вартість виготовлення транспортного засобу – 80 тисяч гривень
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові майстри виробничого навчання разом з учнями училища №29 виготовили унікальний електротрицикл, який будуть використовувати військові Збройних сил України.

Джерело: Львівська міська рада

«Впродовж трьох місяців майстри виробничого навчання спільно з учнями училища сконструювали електротрицикл. Він оснащений електродвигуном, коробкою передач та двома акумуляторними батареями», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські студенти та науковці розробили дрони для ЗСУ

Орієнтовна вартість виготовлення транспортного засобу – 80 тисяч гривень. У травні цей електротрицикл був презентований на виставці технічної творчості серед закладів професійної освіти і переміг у номінації «Транспортні засоби». Зараз електротрицикл вже відправили захисникам України, щоб він допомагав їм відвойовувати українську землю.

Нагадаємо, що в  університеті «Львівська Політехніка» студенти разом із професорами винайшли гідрогелеві пов’язки. Їх застосовують для пришвидшення загоєння ран при опіках та першій медичній допомозі.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!