В університеті для пенсіонерів у Львові стартує новий семестр. Як долучитись до навчання

7851 0
Навчання є безкоштовним та розпочнеться з 24 січня.

Університет третього віку «Протон» у Львові розпочинає другий семестр, що розпочнеться 24 січня. Стати слухачами Університету можуть люди похилого віку, які мають статус пенсіонера.

Читайте також: Учитись не пізно. Як працює львівський університет для пенсіонерів

Новий соціальний проєкт у Львові запустила благодійна організація «Бллагодійний фонд «ЛЕТС ХЕЛП». Це інноваційний проєкт, який надає можливість безбар’єрного доступу до неформальної освіти людям віком 60+. Навчання є безкоштовним, а другий семестр розпочнеться вже з 24 січня.

Як зауважують організатори, мета проєкту – покращити якість і тривалість життя людей пенсійного віку шляхом впровадження культури навчання впродовж всього життя, розвитку діалогу між поколіннями.

У межах проєкту проводять просвітницькі та навчальні курси, різноманітні заходи з дозвілля та культурно-масові заходи. Студенти можуть обрати три предмети із запропонованих у формі лекцій, одне практичне заняття та одне спортивне або творче заняття.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року університет для пенсіонерів у Львові розпочав навчання. Упродовж першого семестру понад сто студентів отримали нові знання та навики з вивчення іноземних мов, економіки, комп’ютерної грамотності, основ здорового способу життя, творчих занять тощо.

Другий семестр триватиме з січня до травня 2022 року. Щоб записатися на навчання, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням або звернутися до регіонального представника у м. Львові Павла Коваля – тел. 098 116 00 90.

Також організатори проєкту запрошують до співпраці викладачів-волонтерів, які викладатимуть предмет один раз на тиждень 90 хв, при цьому зможуь самостійно формувати свій графік. У реєстраційній формі можна ознайомитися з переліком дисциплін, для яких потрібні педагоги (вчителі, спеціалісті, аспіранті, студенті випускних курсів).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!