Волонтери збирають кошти на потреби важкопоранених бійців у львівському госпіталі

3079 0
Для тих, хто бажає долучитися до збору коштів, є відкритий рахунок: 4149 6293 5643 3300.
ФОТО: КОРЕСПОНДЕНТ

ФОТО: КОРЕСПОНДЕНТ

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, волонтери Львівського військового госпіталю опікуються військовими, яких лікують у шпиталі. Щодня війна породжує все нові потреби, які не можна відкласти на потім, повідомила волонтерка Наталія Арестова.

«Медики з передових лікарень просять закупити апарати для фіксації переломів кінцівок (АЗФ), розвідники взамін розбитої вже очікують на нову машину, яка їде з Європи, хірурги просять комплектуючі для апаратів, і це тільки самі першочергові потреби»,  йдеться в повідомленні.

Також потрібно: замінити згорівші праски, чайники, пральні машини, оплатити нові катриджі до принтерів, розхідники для посудомийок, замки, змішувачі, подовжувачі, трійники, блоки зарядки, папір А4, туалетний папір, вологі серветки, пелюшки, памперси, тощо. 

Читайте також: До Львова доправили поранених з Донецької області. Серед них – співак, що евакуював людей

Вона зазначила, що пораненим допомагають з виготовленням нових паспортів, які були втрачені в боях. Вже зробили 42 нових паспорти громадянина України. Один паспорт коштує 600 гривень. Для тих, хто бажає долучитися до збору коштів, є відкритий рахунок: 4149 6293 5643 3300.

Нагадаємо, львівський обласний центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф доправив до аеропорта польського Ряшева 45 поранених війною людей та сімох супроводжуючих.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!