Львів хоче відтермінувати вимушені через Сovid-19 канікули

10036 0
У львівських школах осінні канікули можуть початися з 19 жовтня.
Фото: uezd.com.ua

Фото: uezd.com.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий закликає розпочати осінні канікули у школах Львова та області з 19 жовтня, а не з цього четверга, 15 жовтня, як рекомендує Міністерство освіти. Про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Чи можуть Львівщину «закрити» на карантин і кого це зачепить у першу чергу 

Завтра відреагувати на цю рекомендацію мають обласні комісії з надзвичайних ситуацій. Для міст їхні рішення є обов’язковими до виконання.

«Міністерство освіти рекомендує почати канікули в школах вже з цього четверга, 15 жовтня. Звертаюсь до Львівської обласної комісії ТЕБ і НС. У батьків були свої плани на період навчань. Не так легко швидко знайти, чим зайняти дитину, і щоб вона була в безпеці. Закликаю розпочати осінні канікули у школах Львова та області принаймні з 19 жовтня, якщо вже цього вимагає ситуація», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, завтра, 13 жовтня, засідатиме міська комісія ТЕБ і НС.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!