У Львові – ракетний обстріл. Пролунали три вибухи

34708 0
Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год.

Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень.

Читайте також: «Тепер безпечного міста немає». Садовий про атаку на Львів

Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторни Кривчиць. «Наразі звучить повітряна тривога, тому всім зберігати спокій і перебувати в укриттях», – повідомив Максим Козицький.

Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.

 
Нагадаємо, що 18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Сигнал повітряної тривоги пролунав о 6.08 ранку. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на АТП-1 вибило вікна. Згодом додав, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу було завчасно зупинено.  Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення і перебуває у середньому стані важкості. 
 
13 березня на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.
 

Тvoemisto.tv підготувало пояснення про те, що можна публікувати під час війни, а що ні. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!