У Львові американські хірурги безкоштовно лікуватимуть українців з травмами від війни

761 0
Взяти участь в програмі можуть чинні військові або цивільні, які отримали травми голови, обличчя та шиї.
Фото: Depositphotos

Фото: Depositphotos

У квітні до Львова приїде медична місія, у рамках якої команда американських лицевих пластичних хірургів безоплатно надаватиме послуги військовим та постраждалим від війни. Про це повідомила засновниця медичної платформи INgenius Іванна Небор. 

Разом з українськими колегами американські медики відбиратимуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї.  Для пацієнтів, які пройдуть відбір, операція та перебування в клініці будуть безоплатними. Лікування проходитиме у Львові. Взяти участь в програмі можуть чинні військові або цивільні, які отримали травми голови, обличчя та шиї.

Читайте також: Як українці можуть виїхати за кордон на лікування. Пояснення

Для участі в програмі можна звернутися на електронну пошту: [email protected] або написати в Telegram чи Viber на номер +380(93)-781-4304. Пацієнт має надіслати скановані копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ, МРТ тощо.  Через деякий час пацієнту повідомляють про результат – чи зможуть йому допомогти. Гуманітарна програма створена у співпраці з Американською академією пластичної та реконструктивної хірургії обличчя та організаціями Razom for Ukraine й INgenius.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!