У Львові благодійний велопробіг зібрав 125 тис. грн для Західноукраїнського дитячого медцентру

2096 0
Ці кошти використають для оновлення відділення дитячої гематології та інтенсивної хіміотерапії.
Фото: БФ Запорука

Фото: БФ Запорука

Під час благодійного велопробігу «Кручу педалі, щоб вони жили» у Львові зібрали 125 тисяч гривень. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори – БФ «Запорука».

Зібрані кошти використають для ремонту відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, де благодійники раніше розпочали ремонт і вже відремонтували 12 палат.

Читайте також: Яким буде львівський центр пересадки кісткового мозку. Деталі

Велопробіг, який очолив співак Арсен Мірзоян, відбувся у Львові вже вчетверте. Участь у ньому взяли сотні львів’ян, які долучались цілими родинами та корпоративними командами. Щороку підтримати велопробіг також приходять лікарі ЗУСДМЦ.

Фото: БФ Запорука

«Об’єдналися і діти. Ті, які ще кілька років тому хворіли у палатах гематологічного відділення, прийшли крутити педалі в складі  команди «Переможці» на підтримку тих, хто поки що лікується.  Своїм прикладом вони хотіли довести, що рак виліковний і такий складний період в житті пройде, але одужувати у гідних умовах це велика запорука успіху», – розповідають організатори.

Читайте також: Як проїхати свою першу Львівську сотку

Цьогоріч велопробіг мав на меті зібрати 220 тис. грн на оновлення двох блоків відділення, що складається з 4 палат і санвузлів. У Львівській міській раді пообіцяли подвоїти суму, що вдалось зібрати під час велопробігу.

До 10 червня включно кожен охочий також може зробити свій внесок на мету велопробігу і допомогти командам зібрати необхідну суму на ремонт.

Допомогти будь якою комфортною сумою можна на сторінці проекту на Українській біржі благодійності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!