У Львові частину вулиці Коновальця закрили на ремонт

1665 0
Дорожній ремонт триватиме один день.
Фото: ГО «Зручне місто»

Фото: ГО «Зручне місто»

У Львові частину вулиці Євгена Коновальця закрили на ремонт, відповідні фото оприлюднила ГО «Зручне місто». У коментарі Tvoemisto.tv в пресслужбі Львівської міськради повідомили, що на рух транспорту це не вплине.

Рух по частині вулиці, яку тимчасово перекрили, односторонній. Дві смуги будуть покривати асфальтом по черзі. 

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської - Тунельної

«Там односторонній рух. Від вулиці Київської до Степана Бандери є дві смуги, які будуть по черзі асфальтувати. Також будуть встановлені відповідні знаки при виконанні дорожніх робіт», – повідомили у пресслужбі.

Зазначимо, що ремонт дороги триватиме один день – у суботу, 14 травня. Водіїв просять не паркувати свої автомобілі на тій ділянці. 

Нагадаємо, на вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича, де запарковані авто раніше блокували рух громадського транспорту.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!