У Львові через дощі призупинили обробку парків від кліщів

1194 0
Обробка розпочалася цього тижня. Загальна площа акарицидної обробки становитб 161 870 кв. метрів.
Фото: zolochiv.net

Фото: zolochiv.net

Акарицидну обробку парків та зелених зон тимчасово призупинили через дощі. Роботи відновлять після того, як погода покращиться, аби недопустити укусів кліщів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Обробка розпочалася цього тижня. Загальна площа акарицидної обробки становить 161 870 кв. метрів. Парки та зелені зони обробляють препаратом, що має спрямовану дію винятково на паразитів і не є шкідливим для людей та тварин. Управління екології та природних ресурсів рекомендує та просить утриматись від відвідування парків (зокрема, вигулу собак) протягом 72 годин з моменту їх обробки.

Читайте також: Парки Львова у минулому і тепер: Знесіння. Раритетні фото

В управлінні договір щодо проведення обробки на території міських парків з Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради «Профілактична дезінфекція». Її виконують засобом «Ципертрин» з дотриманням методичних вказівок із застосування засобу, вимог техніки безпеки та за сприятливих погодних умов.

Нагадаємо, у Львові вже обробили парк «Високий замок», парк «700-річчя», парк імені Івана Франка, Кортумову гору, парк «Знесіння» та парк біля лікарні на Пилипа Орлика. 

Читайте також: «Хвороба з тисячами облич». Як львів'янка бореться із укусом кліща

Додамо, що з початку цього року з приводу укусів кліщів у Львівську обласну лікарню звернулися понад 140 осіб. У 11 з них діагностували хворобу Лайма. Чим небезпечна ця хвороба і які вона має наслідки, читайте в історії модераторки групи у Фейсбук «Лайм Україна» «Хвороба з тисячами облич».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!