У Львові дах у будівлі поліції хочуть відремонтувати майже за 3,3 млн грн

2591 0
Підприємство має провести роботи до 1 червня 2024 року.
Фото: google maps

Фото: google maps

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело тендер на майданчику Prozorro на послуги з поточного ремонту даху адміністративної будівлі ГУ НП на Львівщині на вул. Мушака, 40 у Львові.

Вартість тендеру становить 3 288 258, 00 грн. Його провели 12 травня та обрали переможця. Ним стало ТзОВ «Неостар Груп». Підприємство має провести роботи до 1 червня 2024 року.

Зазначимо, що за даними YouControl ТзОВ «Неостар Груп» зареєстроване у Львові у 2018 році на вул.Широка. Засновником і кінцевим бенефіціаром компанії є Петро Козак. 

Читайте також: Що таке центр швидкого реагування на злочини та коли його відкриють у Львові. Візуалізація, відео

Нагадаємо також, що на вул. Стрийській збудують адміністративний центр швидкого реагування поліції. У березні цього року Головне управління Національної поліції у Львівській області замовило послуги із будівництва адмінцентру за понад 73 млн грн у ТОВ «Фірма «Інтербуд», тобто будівництво здорожчало на 37 млн грн. Будівництво стартувало ще в 2013 році, проте було призупинено. Два роки тому переможцем тендеру з добудови центру стала «Фірма «Інтербуд» із ціною в 83,52 млн грн. У 2021 році готовність добудувати офіс поліції заявили сім компаній, і «Фірма «Інтербуд», за результатами аукціону, була передостанньою. Але замовник після торгів відхилив п’ять учасників з дешевшими пропозиціями. Згідно з даними порталу ЄДата, «Фірмі «Інтербуд» перерахували за роботи приблизно 41 млн грн. На Prozorro вказана сума в 48 млн грн. Але договір розірвали «у зв’язку з істотною зміною обставин».

Як пояснював «Наші гроші Львів» Олексій Гайда, один із співвласників компанії-підрядника, минулоріч не вдалося завершити роботи через повномасштабне вторгнення росії. Відтак, довелось розірвати угоду, зробити новий проєкт та провести конкурс на завершення будівництва. 

Софія Шавранська

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!