У Львові деякі інспектори з паркування та садівники їздитимуть на електровелосипедах

1286 0
Всередньому інспектор з паркування проходить 20-25 кілометрів під час зміни.
Фото пресслужба ЛМР

Фото пресслужба ЛМР

Львів отримав 9 велосипедів з електропідсиленням для працівників ЛМР, зокрема інспекторів з паркування та садівників. Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, інформує пресслужба міста.

«Перш за все, їх використовуватимуть інспектори з паркування, які змушені бути швидкими, мобільними та оперативно реагувати на ті чи інші звернення. Бо є часті випадки порушень правил паркуванння. А це призводить до блокування руху, закоркованості, унеможливлення проїзду громадського транспорту по виокремлених смугах. А інспектори зможуть швидко прибувати на місце та оперативно реагувати та такі речі»– каже він.

Читайте також: У Львові може з’явитися карта секторів паркування. Що зміниться 

Приміром, інспектор Олександр зазначає, що щодень йому доводиться проходити в середньому 20-25 кілометрів містом, а з велосипедом працювати стане легше. Велосипеди закупили у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та в межах проєкту TUMIVolt.

Нагадаємо, на яких умовах сьогодні можна паркуватися у Львові та які завдання Плану дій ПСММ у сфері паркування хочуть реалізувати протягом кількох наступних років у місті, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!