Політична реклама

У Львові діти світловими мечами творитимуть живі картини

2448 0
З 4 липня і до кінця літа у Львівському палаці мистецтв діятиме мультимедійна виставка «Інтерактивний ігровий простір». Виставка складатиметься з 6 інсталяцій, на яких власноруч можна буде створити мультимедійні зображення та звуки і надати їм фактури.

Як повідомила tvoemisto.tv заступник начальника управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш, проект створено Центром МедіаМистецтв WRO (Вроцлав, Польща). До Львова виставку привезуть у рамках проекту «Європейська столиця культури-2016». До того її вже показували у містах Польщі та Європи.

За словами Ірини Магдиш, особливістю виставки є те, що її треба не просто розглядати, а активно творити. За допомогою мультимедійного екрану та світлових мечів можна буде намалювати кольорові зображення зі звуком. Картинка з’являтиметься від рухів меча у повітрі.

Медійному продукту можна надати фактуру. У спеціальних скриньках лежатимуть зразки трави, води землі та дерева. Якщо кілька дітей одночасно торкнуться вмісту скриньок, на екрані з’являтиметься картинка світу – трава, дерево,річка.

Інтрактивна платформа, як розповіла Ірина Магдиш, дозволить створювати звук, просто стаючи на клавіші. Також на виставці будуть кольорові лабіринти і вірші, сюжет, яких доведеться втілити на екрані.

Окремо відбуватиметься показ польської анімації, яку стерегтиме інтерактивний пес.

За словами Ірини Магдиш, така мультимедійна виставка буде цікавою як дітям, так і дорослим. Біля кожної інсталяції працюватимуть волонтери, які все пояснять і допоможуть творити.

Вхід на виставку – 15 грн. Адреса: вул. Коперника, 17.

 

Фото надані Мистецьким центром WRO (Вроцлав, Польща).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!