У Львові курсують автобуси для переселенців. Куди можна доїхати

2446 0
Безкоштовні автобуси щодня курсують по Львову та на території області.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Вимушено переміщені українців, які прибувають до Львова, можуть скористатися безкоштовним автобусами, які курсують з Головного залізничного вокзалу та зі станції «Підзамче» до декількох важливих локацій як-от міжнародні пункти пропуску на кордоні з Польщею, координаційні центри, місця поселення на території Львівської громади та у межах області.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати модульні будинки для переселенців

За інформацією пресслужби ЛМР, враховуючи комендантську годину з 22:00 до 07:00 год автобуси курсують з Головного вокзалу до координаційних центрів. Також цілодобово працює транспорт, який сполучає координаційний центр «Арена Львів» з місця поселення в місті та області. Зазначимо, що автобуси відправляються відповідно до наповнення, без чіткого графіку.

Також щоночі з 2200 до 07:00 год автобуси курсують із залізничного вокзалу до 7 координаційних центрів:

  • Залізнична адміністрація – вул. Виговського, 34;
  • Личаківська адміністрація – вул. Костя Левицького, 67;
  • Шевченківська адміністрація – вул. Липинського, 11;
  • Галицька адміністрація – вул. Ференца Ліста, 1;
  • Сихівська адміністрація – просп. Червоної Калини, 66;
  • Франківська адміністрація – вул. Генерала Чупринки, 85;
  • «Арена Львів» - вул. Стрийська, 199.

 

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

Автобуси також курсують до місць поселення внутрішньо переміщених українців у Львові та області. Відправляються зі зупинки громадського транспорту на площі Двірцевій. Також цілодобово є можливість автобусами дістатися від координаційного центру на «Арені Львів» до локацій на території області, де поселяють прибулих осіб.

Крім того, з площі Двірцевої (парковка зліва) щодня з 07:00 до 18:00 год курсують автобуси до пунктів пропуску – Рава-Руська, Краківець, Грушів. Зі станції «Підзамче», що на вул. Огірковій, автотранспорт до кордону відправляється щоденно з 07:00 до 16:00 год.

Загалом щодня курсує близько 50 автобусів різної пасажиромісткості. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!