У Львові для проїзду відкрили вулицю Личаківську. Фото

2953 0
Вулиця вже відкрита для проїзду у два боки. Залишається доробити хідники, розмітку, освітлення.
фото зі сторінки андрія білого у фейсбуку

фото зі сторінки андрія білого у фейсбуку

У Львові для проїзду відкрили вулицю Личаківську, на відрізку від «Ензиму» до вул. Букової. Там підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» постелила останній шар асфальту на вихідних. Про це повідомляє заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Вулиця вже відкрита для проїзду у два боки. Водночас техніка продовжує працювати на об'єкті – залишається доробити хідники, розмітку, освітлення, благоустрій тощо.

Читайте також: У Львові на території «Ензиму» реконструювали австрійську вежу XIX століття і побудували офіси. Візуалізація

Додамо, що на вихідних, 5-6 грудня, вул. Личаківська, на відрізку від «Ензиму» до вулиці Букової, була перекрита для руху транспорту.

Нагадаємо, що Личаківська з’єднує центр Львова з Винниками та є однією з найдовших у місті. Її частину від площі Митної до вулиці Крушельницької відремонтували у 2011 році за 3 млн євро, які надав у кредит ЄБРР. У 2018 році після реконструкції відкрили другу частину вулиці – від Мечнікова до розворотного трамвайного кільця на Пасічній. На вулиці замінили комунікації, мощення та трамвайні колії.

Проєкт реконструкції вулиці виготовили торік у ТзОВ «Науково-виробниче об’єднання Трансінжиніринг». Ремонтні роботи на вулиці розпочали 27 травня. Протяжність дороги становить 4 км 100 м. Загальна вартість робіт становить 160,3 млн грн. Вулицю планували відкрити для проїзду 17 листопада. Роботи затягнулися через те, що проєктант не передбачив каналізування на частині вулиці і довелося вносити зміни у проєкт.

Фото зі сторінки Андрія Білого у Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!