У Львові для проїзду закриють частину вулиці Городоцької. Оновлено

3199 0
Роботи триватимуть орієнтовно до 21 листопада.
ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

У Львові для проїзду перекриють частину вулиці Городоцької. Йдеться про перехрестя вул. Городоцької та Степана Бандери. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Планують закрити її для руху транспорту наступного тижня, 14 жовтня. Роботи триватимуть орієнтовно до 21 листопада. Там облаштовуватимуть трамвайну колію зі зміненим радіусом розвороту. До 14 жовтня також мають змонтувати контактну мережу на перехресті Федьковича – Шептицьких, аби поїхав тролейбус.

У той період трамваї по вул. Городоцькій курсуватимуть лише до церкви Св. Анни та в зворотному напрямку. Як пояснював у коментарі Tvoemisto.tv Володимир Ковалів, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс», додаткові маршрути мають продумати в комунальному АТП-1 на час, коли трамваї до вокзалу не їздитимуть.

Об'їзд та відповідну схему руху ще погоджують, обіцяють повідомити про це згодом.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких відкрили 4 жовтня. Окрім цього, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця, яка вже відкрита для проїзду, встановили новий світлофорний об’єкт біля входу в головний корпус НУ «Львівська політехніка». До дня Незалежності для проїзду приватного транспорту відкрили частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Завершити ремонт вулиці планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Дар'я Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!