Світлофор на перехресті Політехнічна – Бандери увімкнуть лише після реконструкції усієї вулиці

1756 0
Львів’яни кажуть, що через перехід студентів вранці утворюються великі затори.
Фото: Максим Колиба

Фото: Максим Колиба

У Львові на перехресті вул. Політехнічна – Бандери львів’яни просять встановити світлофори. Через нерегульований рух та перехід часто там утворюються затори.

Читайте також: У Львові демонтують підпірну стінку між вулицями Професорською і Бандери

«Прошу встановити світлофор на перехресті вул. Політехнічна – Бандери. Через перехід створюються штучні затори – потік людей через дорогу не припиняється. Особливо зранку, коли студенти йдуть на пари. Треба час і автомобілям, щоб проїхати»,написав на Гарячу лінію міста Львова Максим Колиба.

Звернення скерували в ЛКП «Львівавтодор», а згодом повідомили, що світлофор неможливо ввімкнути, оскільки ввімкнення та синхронізація усіх світлофорів відбувається після завершення усіх робіт на ділянці реконструкції по вул. С. Бандери.

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

Також у відповіді зазначили, що встановлені на даному переході відповідні дорожні знаки, перевищення швидкості учасниками дорожнього руху на даній ділянці є порушенням ПДР.

Нагадаємо, що до дня Незалежності у Львові відкрили для проїзду приватного транспорту частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Інша частина, від вул. Коновальця і до вул. Городоцької, досі перекрита. Завершити ремонт дороги планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Львів'яни скаржаться на «Гарячу лінію» міста на запарковані велодоріжки на відрізку вулиці Степана Бандери, яку відкрили після реконструкції. Упродовж робочих днів тут постійно чергують два інспектори управління безпеки міста та здійснюють попередження водіїв та штрафування тих, хто порушив правила паркування. За минулий тиждень водіям виписали 23 штрафних повідомлення, 6 автомобілів примусово евакуювали на штрафмайданчик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!