У Львові для переселенців проведуть безкоштовні екскурсії. Програма подій

2111 0
Серію безкоштовних подій львівські галеристи проводитимуть безкоштовно.
Фото: etnosvit.com

Фото: etnosvit.com

Львівські галеристи запрошують людей, які вимушено приїхали до нас з інших областей, на безкоштовні екскурсії. Усі події під час благодійної культурної ініціативи «Львів зустрічає» будуть безкоштовними, повідомляють організатори.

Читайте також: Львів під час війни. Садовий про безпеку, транспорт, продукти і переселенців

Безкоштовні події організовують для того, щоб познайомити з містом та зменшити стрес в тих українців, які через війну були вимушені залишити дім та переїхати до Львова. Програма подій включає легкі ознайомчі прогулянки вулицями, парками та мистецькими просторами Львова, які проводитимуть засновники та працівники місцевих культурних інституцій.

Розклад подій:

  • П’ятниця, 18 березня

14.00 – екскурсія галереєю «Зелена канапа», розмова з автором актуальної виставки Іваном Винарчиком. Тривалість – 1 година.

16.00 – прогулянка Стрийським парком з Павлом Гудімовим та Олександрою Сладковою. Зустріч під вхідною аркою з вулиці Паркової. Тривалість – 2 години.

18:00 – екскурсія Наталі Туліної-Маруняк виставкою «Євген Лисик. Драма» в артцентрі «Я Галерея». Зустріч – вул. Шота Руставелі, 8. Другий поверх. Тривалість – 1 година.

Субота, 19 березня

11:00 – прогулянка вуличками середньовічного Львова з Вадимом Оліярником. Зустріч біля головного входу в Ратушу. Тривалість – 1,5-2 години.

14:00 – Австрійський Львів з Вадимом Оліярником. Зустріч біля Львівського оперного театру. Тривалість – 1,5-2 години.

  • Неділя, 19 березня

13:00 – Art walk з Мартою Троцюк галереями Львова. Місце зустрічі – вул. Вірменська, 7 (біля входу у галерея «Зелена канапа»). Тривалість – 2 години.

14:00 – екскурсія Павла Гудімова простором артцентру «Я Галерея». Зустріч – вул. Шота Руставелі, 8. Другий поверх. Тривалість – 1,5 години.

14.00 – Вероніка Чериднеченко розповість про свій проект у КМЦ «Дзиґа», також буде можливість побувати у VR-світі.Зустріч – вул. Вірменська, 35. Тривалість – 1 година.

  • Вівторок, 21 березня

13.00 – Art walk з Мартою Троцюк галереями Львова. Місце зустрічі – площа Петрушeвича, 8 (біля Aroma Kava). Тривалість – 2 години

Контактні телефони:

+380 97 924 9792 артцентр «Я Галерея»

+380 50 665 0603 галерея «Зелена канапа»

Нагадаємо, що у Львові та області переселенців поселяють у студентські гуртожитки. Вони можуть проживати тут, доки не скасують воєнний стан.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!