У Львові фіксують збої у роботі безготівкової оплати

2031 0
У місті можна спостерігати проблеми з ЛеоКарт через атаку на «Київстар».
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

Хакерська атака на «Київстар» спричинила низку збоїв у процесі обміну інформації бортових систем транспортних засобів і програмного забезпечення АСОП у Львові. Зокрема, фіксують проблеми із зарахування коштів на баланс транспортної картки ЛеоКарт. Про це повідомили на сторінці «Електронний квиток ЛеоКарт» у Фейсбук.

Також збої фіксують під час повторних спроб передавторизації (1 грн) при оплаті за проїзд у громадському транспорті банківською карткою чи гаджетом з підтримкою Apple Pay та Google Pay.

Читайте також: Збій у «Київстар». Абоненти не можуть змінити оператора через нацроумінг

Команда наразі працює над локалізацією проблеми. Роблять усе можливе, щоб усунути всі проблеми якнайшвидше. 

Нагадаємо, у мобільній мережі «Київстар» у вівторок, 12 грудня, стався та вже декілька годин триває технічний збій через хакерську атаку. У результаті для абонентів тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет. Також у Львові через це некоректно працюють електронні табло з відстеженням транспорту та вуличне освітлення може працювати довше, ніж зазвичай. Однак на систему оповіщення про небезпеку збій не вплине.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!