У Львові обіцяють скасувати смугу громадського транспорту на Стрийській

3143 0
Через виділену смугу на вулиці утворилися затори.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові обіцяють скасувати смугу громадського транспорту на вул. Стрийській. Про це сказав міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля».

«Щодо смуги громадського руху на вулиці Стрийській, то тут відбулась нескоординована дія в районній адміністрації. Колись ми прийняли відповідне рішення, просто зараз його не варто було реалізовувати. Потрібно звертати увагу на поточну ситуацію. Там, де ми вже маємо смуги транспорту, там хай вони і залишаються, але зараз більше робити не потрібно. Коли у нас з’явиться більше одиниць транспорту і запустимо нормальну роботу перевізників (в тому числі і по області), можна буде щось корегувати. Сьогодні люди з області їдуть на роботу до Львова легковим транспортом. Це створює шалене навантаження», – каже він.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР та член комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін, про проблему з заторами через видіоену смугу в ЛМР знають, і обіцяли зробити цього тижня виїзне засідання.

Читайте також: Де у Львові можна запровадити виділені смуги для двостороннього руху

Нагадаємо, що водійка зі стажем та власниця пекарні у Львові Оксана Новікова поділилася  з Tvoemisto.tv думками щодо стояння в заторі на вулиці Стрийській у п'ятницю, 19 червня та розповіла про те, що під час карантину, коли громадський транспорт працює в обмеженому режимі, над львів'янами вирішили поставити черговий експеримент, виділивши постійні окремі смуги для громадського транспорту на ключових магістралях виїзду з міста.

Нагадаємо, що раніше смугу громадського транспорту ліквідували на вул. Липинського у Львові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!