Керівниця «Львівавтодору» написала заяву на звільнення

1705 0
Керівницею ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова стала взимку 2020 року, до того вона рік виконувала обов’язки керівника цього ЛКП.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова написала заяву на звільнення. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів депутат Львівської міської ради від фракції «Варта» Ігор Зінкевич.

«Є інформація, що керівник ЛКП «Львівавтодор» написала заяву на звільнення. А вже сьогодні заплановане представлення нового керівника. Звільняється вона якраз напередодні держаудиту, яке має перевірити роботу від 2017 року», – каже Ігор Зінкевич.

Він додає, що за законодавством керівників ЛКП можна обирати без конкурсу, але оскільки ця посада є важливою для міста, бо керівник «Львівавтодору» має важливий вплив на міську інфраструктуру, Львівська міська рада все ж мала б оголосити конкурс.

Наразі інформацію про звільнення не підтверджує ні Оксана Єстеферова, ні директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець. У міськраді Тvoemisto.tv повідомили, що офіційна інформація з'явиться незабаром. 

Керівницею ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова стала взимку 2020 року, до того вона рік виконувала обов’язки керівника цього ЛКП. Оксана Єстеферова народилася у Херсонській області. За освітою інженер-технолог. У 2001 році почала працювати на трикотажній фабриці «Топаз», а перед роботою у «Львівавтодорі» працювала керівником проєктів та програм компанії з іноземними інвестиціями Procter&Gamble.

Нагадаємо, цього тижня керівника ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свища звільнили з посади за результатами службового розслідування. Службовця підозрюють у зловживанні службовим становищем. Також напередодні заяву на звільнення написав заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!