У Львові корпус лікарні під будівлю для переселенців хочуть реконструювати за 23 млн грн

1918 0
Лікарня, про яку йдеться, відноситься до другого ТМО.
Фото: Фотографії старого Львова

Фото: Фотографії старого Львова

У Львові планують реконструкцію лікувального корпусу Б-3 Клінічної лікарні планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги, який розташований за адресою вул. Замарстинівська, 274, під будівлю для тимчасового проживання ВПО. Про це стало відомо з тендеру на Prozorro.

Ця лікарня належить до комунального некомерційного підприємства «Львівське ТМО 2». На ремонт планують витратити 23 млн 600 тис грн. Ці кошти отримають з Державного бюджету України та грантів, проте наразі не відомо, яку кількість виділять з бюджету. 

Згідно з технічним завданням, корпус лікарні планують переобладнати під будівлю для тимчасового проживання. Аукціон, на якому оберуть підрядника, розпочнеться 23 серпня. Роботи ж планують виконати до 31 грудня 2024 року. 

Читайте також: У Львівській міськраді пояснили про кредит на майже 10 млн євро

Нагадаємо, що про ремонт приміщення цієї лікарні для переселення туди ВПО гще минулоріч у ефірі програми Tvoemisto.tv «Тема тижня» розповідав Любомир Зубач. Зазначимо, що за це приміщення колишнього Дитячого стаціонарного протитуберкульозного відділення тривалий час були суди з Львівською обласною радою щодо приналежності. Міська рада суд виграла. Із його слів, за цей період, коли ним опікувалася область, приміщення було занедбане.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!