У Львові кур’єри Glovo побилися з водієм тролейбуса

3490 0
Після бійки водія тролейбуса госпіталізували.
Умовне фото, з відкритих джерел

Умовне фото, з відкритих джерел

Сьогодні, 10 березня, двоє скутеристів зі служби доставки Glovo у Львові пошкодили тролейбус та побилися із його водієм. Про це повідомляють у соцмережах.

Читайте також: У громадському транспорті Львова пасажир напав на контролерів

Відомо, що інцидент трапився поблизу зупинки «Будинок Меблів» на вул. Любінській, коли тролейбус маршруту №30 зупинився на світлофорі. Після бійки водія тролейбуса госпіталізували, він написав заяву в поліцію про пошкодження майна, повідомляє zaxid.net

Наразі подробиці ситуації уточнюються.

Нагадаємо, що у вівторок, 5 березня, у Львові в тролейбусі №22 невідомий пасажир напав на трьох контролерів, коли вони працювали на лінії. Одного з них порушник вдарив в обличчя. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!