У Львові курсуватимуть нові автобусні маршрути

5757 0
Йдеться про маршрут №84, а також оновлений №17.
Умовне фото

Умовне фото

На початку серпня новий маршрут №84, а також оновлений №17 забезпечать сполучення мешканців Львова і смт Рудно з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П.Орлика. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

«Управління транспорту має укласти договір з перевізником «Успіх БМ», який обслуговуватиме маршрут №84 з 1 серпня. Відтак вже на початку наступного місяця маршрути №84 і №17 розпочнуть курсувати», – сказав директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

Читайте також: Скільки міських автобусів курсує у Львові та на яких маршрутах найбільше

Нагадаємо, що на початку серпня маршрут №9 розпочне курсувати до с. Муроване. Зараз він має кінцеву зупинку біля Галицького перехрестя. Відтак мешканці Мурованого матимуть якісне сполучення з центром міста та автовокзалом на вул. Стрийській. Щодо маршруту №39а, який має підсилити роботу маршруту №39, і забезпечити сполучення вул. Богданівської з центром міста (пл. Митна), то його теж планують запустити у серпні, після погодження схеми маршруту поліцією.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!