У Львові маршрутка в’їхала у колонку АЗС. Є постраждалі

40531 0
Унаслідок ДТП шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження. Одну з травмованих пасажирок госпіталізували.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У Львові маршрутка в’їхала у колонку на автозаправній станції. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 травня, близько 18.30, на вулиці Стрийській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій маршрутки №25 (сполучає вул. Кордуби і ТРЦ Кінг Крос Леополіс), 49-річний мешканець одного з сіл Львівського району, не впорався з керуванням та в’їхав у колонку на АЗС. Унаслідок ДТП шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження. Йдеться про двох мешканок Львівського району віком 30 та 28 років, 21-річний мешканця цього ж району, а також трьох львів’ян  віком 43, 24 та 21 років.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

Усім надали медичну допомогу, одну з травмованих пасажирок госпіталізували.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!