Львівські медики повернули слух однорічній дитині

851 0
За місяць після операції дитина почула перші звуки.
Фото: Львівський Охматдит

Фото: Львівський Охматдит

Лікарі Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» повернули слух однорічній Єлизаветі. Мама дівчинки звернулась до медиків, коли зрозуміла, що дитина не реагує на шум. Про це повідомила пресслужба «Охматдиту». 

«Великі професіонали оперували. Це велике щастя, нам попався шанс. Ці імпланти дуже дорогі. А тут все безкоштовно. Як лікарі вийшли із операційної і сказали, що задоволені операцією, що дитина буде чути - це шалені емоції були для мене. Я вірила, що все буде добре», – розповіла мама дівчинки Марʼяна Федун. 

Читайте також: Львівські медики повернули слух дитині, яка не чула від народження

Вже за місяць після оперативного втручання дівчинці встановили слуховий імплант, та вона почула перші в житті звуки. 

Нагадаємо, що лікарі Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» виходили 12-річного Святослава у вкрай важкому стані, який ледь не втопився в озері.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!