У Львові місце голосування змінили понад 7 тисяч виборців

697 0
Найбільше тих, хто голосуватиме у Львівській області – це виборці з Києва (858), Донецької (721) і Дніпропетровської (517) областей.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

Цієї неділі, 21 липня, в Україні відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради. Змінити місце голосування можна було до 15 липня включно. Цього разу в області місце голосування змінили понад 17 тисяч виборців, із них у Львові – понад 7 тисяч, інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Як проголосувати не вдома: в іншому місті, за кордоном, у війську

За словами очільниці відділу адміністрування Держреєстру виборців апарату ЛОДА Зоряни Павлів, тепер змінити місце голосування можна до 18 липня включно, звернувшись до місцевого загального суду із позовом про уточнення списку виборців.

Для порівняння, перед першим туром цьогорічних президентських виборів аналогічних заяв було 20 тисяч 271, а перед другим туром – 22 тисячі 228.

Крім цього, 13 тисяч 666 виборців обрали місцем голосування Львівщину, з яких 6,5 тисяч виборців змінили місце голосування в межах області.

Отже, 7 тисяч 115 виборців з інших областей, а також із Закордонного виборчого округу 21 липня зможуть проголосувати на дільницях Львівщини. Найбільше тих, хто голосуватиме у нас – це виборці з Києва (858), Донецької (721) і Дніпропетровської (517) областей.

Читайте також: Як власникам ІD-карток проголосувати на виборах президента

Водночас 6 тисяч 562 виборці Львівщини голосуватимуть за межами області: зокрема, 1204 з них на Донеччині, 766 - у Києві і 442 у Закордонному виборчому окрузі.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!