У Львові можливе ускладнення руху через жіночий велопарад

1866 0
Костюмоване дійство почнеться о 14.00 год.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні у Львові можливе ускладнення руху через костюмований жіночий велопарад «Міфічна Полтва», який пройде центральними вулицями міста. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Велопарад розпочнеться о 14.00 год біля пам’ятника Івану Франку навпроти Львівського національного університету. 

Як зазначили організатори, рух транспорту на вказаних вулицях обмежувати не будуть, однак він може бути ускладнений.

Маршрут велопараду: вул. Університетська — вул. Січових Стрільців - вул. Гнатюка — пр. Свободи направо і навколо навколо статуї Матері Божої - пл. Різні — пр. Чорновола — вул. Варшавська — вул. Замарстинівська — вул. Мазепи — вул. Миколайчука — вул. Липинського — пр. Чорновола — пр. Свободи — вул. Беринди — пл. Ринок.

Читайте також: Львів’янок запрошують долучитися до велопараду «МІфічна Полтва»

Нагадаємо, що Львівська асоціація велосипедистів пропонує приєднатися до підземної річкової історії міста всіх охочих. Із собою потрібно мати велосипед.

Збір організовують із 13:00. Костюми чи тематичні елементи не є обов’язковими, а доповнити свої образи охочі також зможуть за допомогою аквагриму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!