У Львові на кінцевій зупинці одного з маршрутів впорядкують паркування

7262 0
На локації облаштують місця для стоянки автобусів.
фото умовне

фото умовне

У Львові на вул. Дж.Вашингтона, 1, на кінцевій зупинці міського маршруту №92, впорядкують паркування. Зокрема, там облаштують окремі зони для стоянки автобусів, легкових та вантажних машин. Відповідне рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху. 

«На цій локації розташована одна з кінцевих зупинок маршруту №92, і зараз ця зупинка «працює» в режимі посадки/висадки пасажирів. «Кишеня», де автобуси могли б зробити тривалішу зупинку, зокрема, і для обідньої перерви водія, практично завжди зайнята вантажівками. Оскільки поруч гуртівні, то фури там хаотично та тривало паркуються в очікуванні розвантаження/завантаження товару. Також там є заїзди до станції техобслуговування та шиномонтажу, тому легкових автівок теж багато. Відтак, аби належно облаштувати кінцеву зупинку автобусів та впорядкувати паркування,  ми винесли це питання на розгляд комісії. І комісія прийняла позитивне рішення», – розповів керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: На яких зупинках громадського транспорту найчастіше штрафують водії у Львові 

Виконавцем робіт визначено Личаківську районну адміністрацію. За словами керівника відділу комунального господарства райадміністрації Василя Паливоди, зараз фахівці працюють над відповідним проєктом.

«Ми вже залучили проєктантів, які мають все опрацювати та підготувати відповідний проєкт. І після того, як його погодить поліція, ми зможемо розпочинати роботи. Маємо термін до травня цього року», – розповів Василь Паливода. 

Нагадаємо, Tvoemisto.tv поспілкувалося з інспектором з паркування: як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик. Читайте за посиланням

Юлія Кметик

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!