У Львові на Різдво проведуть святкові різдвяні обіди для потребуючих

738 0
Під час обідів відбудуться вручення подарунків та колядування.
Фото: Спільно святого Егідія

Фото: Спільно святого Егідія

У Львові на Різдво відбудуться святкові обіди для усіх потребуючих цього. Такі ж акції будуть і в 70 країнах світу. Про це Tvoemisto.tv повідомили представники Спільноти святого Егідія. 

«Різдво не вкрасти. Для найбідніших українців і цього року Спільнота святого Егідія готує Різдво. У прекрасних залах з думкою про безпеку. Щоб кожна людина відчула надію на те, що світло перемагає темряву», – розповів голова спільноти святого Егідія в Україні Юрій Ліфансе.

Таким чином за різдвяні столи запросять 250 бідних та бездомних. Під час обідів відбудеться вручення подарунків та колядування. 

Обіди відбудуться 25 грудня: 

  • 13:30, вул. Козельницька, 2а (трапезна УКУ), + 380 93 374 91 19 (Євгенія) 

  • 14:00, вул. Карпінського, 8 (їдальня за головним корпусом Львівської політехніки), +380 67 233 25 33 (Люба)

Читайте також: Святий Миколай цінний не даруночками дітям

Довідка: 

Спільнота святого Егідія – міжнародна організація, яка є у більш, ніж  70 країнах світу. Виникла у 1968-му році в Римі. Відома допомогою бездомним, літнім, дітям, мігрантам і тд. В усьому світі за різдвяними столами збирається близько 330 тисяч потребуючих. В Україні спільнота виникла у 1991-му році, є у Києві, Львові та Івано-Франківську.

Нагадаємо, що військових, які перебувають на реабілітації та залишаються у Львові з 24 по 30 грудня, кілька львівських закладів пригощатимуть святковим обідом чи вечерею в товаристві до 10 осіб.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!