У Львові на вулиці Руській відкриють комунальний «Центр здоров’я»

1648 1
Нова установа розроблятиме програми із вирішення питань у галузі охорони здоров’я.
Фото: 1-а міська комунальна поліклініка

Фото: 1-а міська комунальна поліклініка

На вулиці Руська, 20 створять комунальне некомерційне підприємство «Центр здоров’я та медичної статистики Львова». За відповідне рішення сьогодні, 5 березня, проголосували 42 депутати ЛМР.

Читайте також: На вулиці Руській у Львові відреставрують фасад поліклініки

Як ідеться в ухвалі, Центр створюють для того, щоб розвивати систему громадського здоров’я у Львові, попереджувати захворювання, заохочувати до здорового способу життя та вдосконалити службу медичної статистики.

Керівник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб пояснив, що Центр інформуватиме про стан здоров’я мешканців, організовуватиме інформаційно-просвітницькі кампанії щодо попередження захворювань та переваг здорового способу життя.

Нова установа також має розробляти та впроваджувати навчальні програми для медичного персоналу, а також розробляти програми із вирішення питань у галузі охорони здоров’я.

Читайте також: У Львові показали, як реставрують поліклініку на Руській. Фото

Додамо, що на Руській, 20 працює 1-ша міська поліклініка, тут також створять пункт швидкої медичної допомоги.

Христина Гоголь

5 Березня, 2020 14:28
666 ... і як то ми без отої нової служби, яка буде "організовувати , попереджувати , заохочувати , інформувати , вдосконалювати" , жили ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!