У Львові на вулиці вихователька побила дитину

4260 0
Інцидент трапився на вулиці Володимира Великого.
фото з фейбсук/марія цимбаліста

фото з фейбсук/марія цимбаліста

У середу, 19 червня, у Львові на пішохідному переході на Володимира Великого вихователька, яка супроводжувала групу дітей, била дитину, а її колега смикала її за руки і одяг. Про це повідомила очевидиця Марія Цимбаліста у Фейсбук. 

«Стали свідками наступної ситуації. Група дітей з трьома вихователями переходили дорогу по вул. Володимира Великого, м. Львів (орієнтовно біля 16 номеру) від Горіхового гаю. Приблизно це було 14:45. На пішохідному переході вихователька почала інтенсивно бити рукою хлопчика по обличчю, по носі. Інша згодом його почала сіпати за руки і одяг. Дитина плакала», – розповіла жінка. 

Вона відреагувала на ситуацію, вийшовши з автомобіля та попередивши, що писатиме заяву правоохоронцям. А допис опублікувала, щоб знайти маму хлопчика, аби вона дізналася, як поводять себе вихователі. 

«Пишу ще тут, може мама впізнає свою дитину або інші батьки впізнають виховательку. Зі слів виховательки у хлопчика "проблеми", тобто дитина з особливостями, я так зрозуміла», – уточнила вона.

Tvoemisto.tv слідкуватиме за розвитком цієї ситуації.

Нагадаємо, із березня у львівській школі №96, що на вулиці Довженка, 13, триває конфлікт через обрання нової директорки. Станом на зараз колишня директорка Галина Михайлик через суд вимагає визнати дії міськради протиправними, натомість Ярина Нечепурна з середини квітня повноцінно працює і виконує свої обов’язки на посаді директорки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!