Політична реклама

У Львові немає дільниць для людей з особливими потребами

1474 0
У Львові та області немає дільниць, обладнаних пандусами та іншими спеціальними засобами, які полегшують доступ до виборчого процесу людям із особливими потребами.

Про це сьогодні, 25 травня, на прес-конференції у прес-центрі ЛОГО КВУ заявив представник ГО "Зелений Хрест" Олександр Волошин, пише ZAXID.NET

"Зміни до законодавства, які передбачають пристосування виборчих дільниць для людей з особливими потребами були підписані Віктором Ющенком ще у 2006 році, але досі нереалізовані", - наголосив громадський активіст.

Нагадаємо, що станом на 15:00 у Львові проголосувало понад 49% виборців. Виборчі дільниці закінчують свою роботу о 20:00. Загалом у Львові їх налічується 305. Вони обслуговують 609 тисяч виборців.

ТЕГИ: вибори-2014

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!