У Львові невідомий, погрожуючи зброєю, пограбував готель та намагався втекти

596 0
Ним виявився 35-річний мешканець Львова.
скріншот з відео патрульної поліції львівської області

скріншот з відео патрульної поліції львівської області

У Львові патрульні затримали ймовірного правопорушника, що вчинив грабіж та погрожував предметом, схожим на зброю. Випадок трапився вчора, близько 15-ї години на вулиці Шімзерів невідомий чоловік. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Переглянувши відео із камер спостереження, інспектори отримали детальний опис чоловіка та почали обстежувати території поблизу. Уже за пів години поліцейські помітили на вулиці Костя Левицького чоловіка, який підпадав під опис. Вони підійшли до нього. Правопорушник намагався витягти з кишені предмет, ззовні схожий на зброю, однак поліцейські відреагували та затримали чоловіка. 

Читайте також: За який час прибуває на виклик патрульна поліція у Львові

Ним виявився 35-річний мешканець Львова. Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у патрульній поліції Львівської області, він проник в готель під виглядом потенційного гостя, що нібито хотів заселитися. Після цього біля стійки почав погрожувати предметом, схожим на зброю. Зараз цей предмет та викрадені кошти перебувають на експертизі. 

Громадянина затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!