Політична реклама

У Львові оберуть найкрасивішу студентку

1230 0
29 квітня о 22:00 представниці вишів Львова будуть змагатися за почесне звання та корону "Студентської Міс Львова-2014". А перможниця регіонального відбору вже восени представить наше місто на національному конкурсі «СтудМіс України».

22  красуні, які пройшли у фінал цьогорічного конкурсу, боротимуться за перемогу та корону найкрасивішої студентки Львова, а також відстоюватимуть честь свого вишу. Особливої пікантності конкурсу цього року надасть участь темношкірої  дівчини Ангеліни Мвули, яка представляє Львівську політехніку.

«Цього року Студентська міс Львова проводитиметься вже в третє у нашому місті. У 2014 році в конкурсі бере участь 18 вищих навчальних закладів міста, де напередодні пройшли внутрішні кастинги та відбори. З поміж 550 дівчат, які взяли участь у відборах, журі обрало 22 фіналістки й які змагатимуться за право представити Львів на всеукраїнському рівні, а якщо пощастить, то вже у кінці цього року, представити нашу країну на всесвітньому конкурсі "World Miss University", – каже регіональний директор конкурсу "Студентська Міс Львова 2014" Володимир Місяйло.

На сцені дівчата покажуть чотири виходи: «Сучасний український», гаслом якого стане «Ні сепаратизму! Україна єдина і не подільна країна!», «Мілітарі» у якому продемонструють свою жіночу «силу» та волю до миру, «Бікіні» та «Вечірній».

На гостей чекатиме справжнє шоу за участю зірок продюсерського центру «Star school», світлове і лазерне шоу зі спецефектами.

Конкурс відбудеться в оновленому концерт холі «Millennium 2.0» (пр. Чорновола, 2).
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!