У Львові обіцяють, що снігоочисна техніка працюватиме усю ніч

1216 0
А автобуси на вихідні не з'їжджатимуть з маршрутів.

Через ускладнення погодних умов у Львові снігоочисна техніка, якої є 135 одиниць, працюватиме усю ніч. Про це говорить заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, передає пресслужба ЛМР.

Чергувати також будуть комунальники і дорожники. Водночас місто просить голів ОСББ та приватні управлінські компанії прибирати прибудинкові території.

«Техніка на чергуванні готова, люди також є на чергуванні, вночі теж. У випадку необхідності, техніка готова до виїзду. У нас є 135 одиниць техніки, яка може працювати, коли є погіршення погодних умов», – говорить Ірина Маруняк.

Вона також розповіла про нараду з перевізниками Львова, де ішлося про роботу автобусів на вихідні.

«Перевізники гарантували, що робота буде забезпечена у звичному режимі, як у вихідний день. Крім того, проговорили з керівництвом ЛКП «Львівелектротранс», – говорить радниця міського голови.

Нагадаємо, синоптики прогнозують у Львові та області хуртовини зі снігом та поривами північно-західного вітру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!