У Львові облаштують нові ігрові елементи на місці зруйнованого дитмайданчика в «Горіховому гаю»

1097 0
Під кінець червня мають почати роботи з облаштування бетонного укріплення для ігрового обладнання.
зруйнований майданчик/Стас Скачко у Facebook

зруйнований майданчик/Стас Скачко у Facebook

У парку «Горіховий гай» облаштують три нові ігрові елементи на дитячому майданчику, який раніше поруйнували підлітки. Наразі розробляють проєктно-кошторисну документацію на облаштування трьох менших ігрових елементів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник ЛКП «Вулецьке» Орест Костик.

Керівництво ЛКП «Вулецьке» провело зустрічі з батьками, які раніше поскаржились на зруйнований дитячий майданчик. Підрядник запропонував ескізи нових ігрових елементів. Обрали два один ігровий комплекс «Башта» та два трикутники-лазанки. 

«Діти і батьки задоволені обраним новим ігровим обладнанням. На місці тих елементів, які поруйнували, встановлять нові обрані. На майданчику є гарне гумове покриття, тому його замінять лише точково, там будуть забетонові нові кріпленні для обладнання», – пояснив Орест Костик.

Читайте також:  У парку Франка – новий дитячий майданчик. Чи безпечний він для дітей

Під кінець червня мають почати роботи з облаштування спочатку бетонового укріплення, а за кілька тижнів нових ігрових елементів. Кошти на це виділили з бюджету. 

Нагадаємо, що у травні львів'яни поскаржилися на зруйнований стан дитячого майданчика у парку «Горіховий гай». Батьки Франківського району Львова просили відновити його, адже у парку гуляє багато дітей, а іншого майданчика поблизу немає. Тоді з'ясувалось, що підлітки перебували на дитячому майданчику і переламали кілька дошок. Там провели обстеження та прийняли рішення про демонтаж великого центрального ігрового елемента.

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!