Львів'яни просять відновити дитячий майданчик у Горіховому гаю

1251 0
Наразі розробляють проєктно-кошторисну документацію на облаштування нових ігрових елементів.
Фото: Стас Скачко у Facebook

Фото: Стас Скачко у Facebook

Львів'яни скаржаться на зруйнований стан дитячого майданчика у парку «Горіховий гай». Батьки Франківського району Львова просять відновити його, адже у парку гуляє багато дітей, а іншого майданчика поблизу немає. Про це повідомили на «Гарячій лінії» Львова.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Вулецьке» Орест Костик, з камер спостереження видно, що минулого тижня ввечері з п'ятниці на суботу підлітки перебували на дитячому майданчику і переламали кілька дошок. В понеділок зранку там провели обстеження та прийняли рішення про демонтаж великого центрального ігрового елемента.

Наразі розробляють проєктно-кошторисну документацію на облаштування трьох менших ігрових елементів. 

«На майданчику мають перебувати діти до 14 років під наглядом батьків. Це обладнання потребує нормального використання. Про що казати, якщо навіть під час демонтажних робіт батьки з дітьми ще бавилися на загородженому майданчику», – зазначив Орест Костик.

Читайте також:  У парку Франка – новий дитячий майданчик. Чи безпечний він для дітей

Також планують провести зустріч з батьками та дітьми цього району для того, аби вирішити, які нові ігрові елементи краще встановити на майданчику. Про зустріч повідомлять за допомогою інформаційних оголошень на дитячому майданчику наступного тижня.

«Це все робиться для дітей. Тому хочемо порадитись з самими дітьми і батьками, щоб зрозуміти, що там облаштувати. Запропонуємо кілька варіантів, а містяни оберуть», – пояснив він.

Нагадаємо, що у Львові батьки скаржаться на незадовільний стан ще трьох дитячих майданчиків та просять відремонтувати їх. Зокрема, йдеться про майданчики у Личаківському парку, на вул. Патона,27 та у Винниках, на вул. І. Франка, 114. 

Фото: Стаса Скачка у Facebook

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!