У Львові обрали розробника проектної документації для сміттєпереробного заводу

1547 1
Загалом, крім «Комфортбуд», у тендері взяли участь ще два підприємства зі Львова та Рівного.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

У Львові обрали переможця конкурсу на виготовлення проектної документації для будівництва майбутнього сміттєпереробного заводу. За результатами відкритих торгів переможцем конкурсу визначили ТОВ «Інститут проектування «Комфортбуд» (м. Львів). Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«При підготовці тендерної документації та визначені кваліфікаційних критеріїв ми керувалися в тому числі професійними консультаціями від французької компанії Egis та вимогами до проектів, що фінансуються за кошти ЄБРР. Можливо, цим можна пояснити невелику кількість учасників, які взяли участь, окремо хотілося б відзначити, що саме львівська компанія продемонструвала повну відповідність кваліфікаційним вимогам та надала найбільш конкурентну пропозицію», — пояснив директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря.

Читайте також: Яким буде перший сміттєпереробний завод у Львові. Візуалізація

Згідно з даними порталу публічних закупівель ProZorro, очікувана вартість тендеру становила 4,7 млн гривень. Крім «Комфортбуд», у тендері взяли участь ще два підприємства ТОВ ІБК «Енерготехнобуд»та ТОВ «Компанія "Центр ЛТД"». Переможець тендеру запропонував розробити проектну документацію за 4,5 млн гривень. Кінцевий термін виконання робіт — до 31 липня 2018 року.

Нагадаємо, 19 лютого ЛКП «Зелене місто» оголосило тендер на розроблення проектної документації для будівництва сміттєпереробного комплексу

 

 


Читайте також:
15 Березня, 2018 21:42
Людмила Накінець справа зрушила з місця. Добре ще б навчити людей розподіляти сміття правильно по бакам. Ще хотілося взнати хто і навіщо викупив озро і землі навкруги Виниківського озера і який такий відпочинок еліти там буде ? А де відпочивати простому громадянину ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!