Політична реклама

У Львові очікують мокрий сніг і ожеледицю

953 0
17 січня у Львівській області очікується зниження температури до –5˚С. У Львові та області - мокрий сніг, на дорогах очікується ожеледиця.

Відтак, ДАІ Львівської області просить водіїв бути максимально уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, - повідомляє Zaxid.net.

«У темну пору доби та за умов недостатньої видимості обов’язково ввімкніть ближнє світло фар чи протитуманні фари. Із обережністю рухайтеся по спусках та підйомах, мостах, під’їжджаючи до пішохідних переходів, біля навчальних закладів», – просить ДАІ.

Окрім цього, обласне управління ДАІ закликає, водіїв дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, і уникати складних маневрувань.

За значного погіршення погодних умов ДАІ радить, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Водночас за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 17 січня у Львові прогнозують хмарну погоду, часом мокрий сніг. Слабка ожеледь. Налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі –4…–9ºС, вдень 0…–5ºС.

Про усі непередбачувані чи надзвичайні ситуації влада Львова просить інформувати «гарячу лінію» міста за телефоном 15-80.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!