У Львові офіційно завершили опалювальний сезон

658 0
Сезон тривав з 16 жовтня 2023 року.
фото умовне

фото умовне

Від сьогодні, 5 квітня, у Львові офіційно завершують опалювальний сезон. Натомість заклади бюджетних установ – школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«З 28 березня у Львові подачу тепло до будинків було призупинено, і, якщо б було похолодання, то подачу тепла ми б відновили. А вже від сьогодні офіційно опалювальний сезон завершуємо, адже за прогнозами синоптиків вже буде стабільно тепла погода, яка відповідає тим нормативам, які необхідні для завершення подачі опалення. Проте бюджетні установи - школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Так, станом на зараз 30 бюджетних установ, серед яких найбільше медичних закладів, отримують тепло», – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: У Львові третій день поспіль фіксують температурний рекорд

Нагадаємо, опалювальний сезон 2023-2024 року у Львові розпочався 16 жовтня 2023 р. Через потепління 20 жовтня його призупинили і відновили подачу опалення вже 6 листопада. 28 березня 2024 р опалювальний сезон знову призупинили через потепління. Завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура є понад 8 градусів тепла. Загалом, за час опалювального сезону, не виникало аварійних ситуацій, опалення до будинків мешканців подавалося стабільно. З огляду на воєнний стан, Львівтеплоенерго забезпечило більшість своїх об'єктів резервними джерелами електроенергії. 

Нагадаємо, Львівщина до кінця березня завершила опалювальний сезон.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!