У Львові оголосили збір коштів на кровоспинні препарати для воїнів ЗСУ

1504 0
Це – спеціальні кровоспинні пластирі, які працюють і врятували вже не одне життя.

Для воїнів Збройних Сил України терміново оголосили збір коштів на кровоспинні. Це – спеціальні кровоспинні пластирі, які працюють і врятували не одне життя, – повідомила засновниця благодійного фонду Наталія Вовк.

Везти їх будуть з Англії, де на закупівю буде знижка. Вартість – 31 фунт за штуку за зниженою ціною, а в коробці – 50 штук.

Читайте також: На Харківщині ЗСУ підірвали міст з ворожою технікою, що прямувала до Ізюма

Реквізити:

5375 4115 0195 7463 Монобанк (Наталія Вовк)

Нагадаємо, що українські захисники сьогодні мають потребу в додатковій формі, аптечках, а також тактичних речах, як-от далекомірах, прицілах, тепловізорах. Перелік благодійних фондів і організацій, які допомагають ЗСУ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням. Там можна знайти контакти та реквізити організацій, а також дізнатися, на якій допомозі вони спеціалізуються. 

Для довідки

Celox можна застосовувати у разі тяжких травм і поранень. У Міністерстві охорони здоров'я пояснюють, що завдяки активним компонентам він може зупиняти навіть артеріальну кровотечу. Препарат простий у використанні – необхідно розкрити пакет, накласти спеціальний бинт на рану і туго перебинтувати. Змішуючись із кров'ю, компоненти Celox (зокрема, хітозан) утворюють велику кров'яну пробку, схожу на густий гель, і в такий спосіб зупиняють кровотечу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!