У Львові оновлять роботу сервісів для відслідковування руху громадського транспорту

3892 1
Відслідковувати рух громадського транспорту у Львові стане зручніше.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Міський сервіс для відслідковування руху маршруток, тролейбусів та трамваїв Львова lad.lviv.ua відновив свою роботу. Як розповів Tvoemisto.tv радник міського голови Львова Андрій Вишневський, фахівці оновили сервіс та значно скоротили затримки при оновленні інформації.

Читайте також: Мобільний додаток для відслідковування транспорту у Львові. Де завантажити?

«Ми проводили певні технічні роботи, через що певний час були труднощі в роботі lad.lviv.ua та сторонніх додатків, які використовують нашу інформацію. Ми переводимо його на нові стандарти, завдяки чому вдалось значно скоротити затримки оновлення інформації – фактично до 3-5 секунд», – розповів Андрій Вишневський.

Також деякі сторонні додатки можуть працювати некоректно, через те, що вони не підтримують оновлення. Детальні інформацію про інші оновлення сервісу обіцяли надати згодом.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Нагадаємо, на початку липня, через технічні роботи, тимчасово не працював GPS-зв’язок у громадському транспорті Львова. Відстежувати рух транспорту у Львові онлайн можна з допомогою смс-повідомлень на короткий номер 2214, на сайті lad.lviv.ua з увімкненими геоданими, а також на сайті Львівської міської ради та у додатку «Львівський транспорт Онлайн».

Нагадаємо, перші автобуси обладнали GPS-навігаторами у 2012 році. У лютому 2016 року у Львові запустили додаток «Львівський транспорт Онлайн».


Читайте також:
31 Липня, 2018 18:51
Олеся Клієнт і сайт lad.[***] підтримують різні версії протоколу SSL або набору шифрів. Зазвичай ця проблема виникає, коли серверу потрібні шифри RC4, які вже не вважаються безпечними. Просимо зробити шифри безпечними)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!