У Львові оштрафували ще одного водія автобуса. Відео порушення зняли очевидці

1895 0
Порушник намагався обʼїхати ускладнення руху.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

Водій львівського автобуса отримав штраф за порушення правил дорожнього руху. Виїзд на зустрічну смугу зняли на відео очевидці. Про це розповіли у Патрульній поліції Львівської області.

«Ще одного порушника-водія громадського транспорту оштрафували патрульні. Очевидці відзняли, як керманич автобуса виїхав на смугу зустрічного руху, практично у центрі Львова, аби оминути ускладнення у русі», – йдеться у повідомленні.

Патрульні нагадують, що на дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги.

Читайте також: У Львові оштрафували водіїв маршруток. Про їхні порушення поліція дізналась з відео у соцмережах

На водія винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) КУпАП. Він заплатить штраф у розмірі 510 гривень.

Нагадаємо, у неділю, 24 вересня, на вулиці Івана Франка водій маршрутки разом із пасажирами проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Відео порушення одразу ж з’явилося у соціальній мережі.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!