У Львові підприємця обвинувачують у розкраданні коштів на ремонті однієї з вулиць

1083 0
Слідство встановило, що обвинувачений заволодів понад 300 тисячами грн бюджетних коштів.

У Львові судитимуть 33-річного директора товариства, мешканця Рівненської області, якого обвинувачують у привласненні понад 300 тисяч гривень та службовому підробленні. За даними Львівської обласної прокуратури, підприємець заволодів бюджетними коштами під час ремонту однієї з вулиць Львова. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Читайте також: «Будемо з ним до кінця». Хто та чому прийшов на суд до Дзиндри

Як встановило слідство, ЛКП «Львівавтодор» оголосило тендер на проведення капітального ремонту однієї із вулиць Львова. За його результатами було укладено договір з товариством, яке очолював обвинувачений.

Відтак, з метою заволодіння бюджетними коштами, підсудний підробив офіційні документи, а саме вніс завідомо неправдиві відомості, із недостовірними даними в частині виконання будівельних робіт і використання матеріалів по об’єкту. Відтак, обвинувачений заволодів понад 300 тис грн бюджетних коштів.

Читайте також: Колишньому очільнику Львівської облради не вдалося скасувати вирок у справі про півмільйонний хабар

Наразі прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного обвинуваченого за фактом привласнення бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!