У Львові пікетували російський «ВіЕс банк». Фото

2697 1
Активісти вимагають від російського банку покинути місто.
Фото: facebook Олега Радика

Фото: facebook Олега Радика

Сьогодні, 30-го березня, активісти пікетували «ВіЕс банк», що на вулиці Грабовського,11. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv очільник ГО «Економічний бойкот» Олег Радик, активісти вимагали від банку покинути місто.

Читайте також: Які російські банки продовжують працювати у Львові. Перелік

«Ми замотали ланцюгами вхідні двері, під які поставили труну і накрили її російським прапором. Крім того, запалили димові шашки. Усе пройшло мирно, представники поліції були, але жодних конфліктів не виникло. 99,9% банку «ВіЕс» належить «Сбербанку», тому ми проти, аби вони діяли у нашому місті», – розповів активіст.

Також пікетувальники розлили «кров» та наклеїли на двері банку наліпки, які інформують, що діяльність російського бізнесу спонсорує тероризм.

Додамо, як зазначив раніше у коментарі Tvoemisto.tv голова ГО «Економічний бойкот» Олег Радик, зараз у Львові присутні такі російські банки:

- «Сбербанк»
- «Альфа-банк»
- «Укрсоцбанк» (його купив «Альфа-банк»)
- «Форвард»
- «ВТБ Банк»
- «VS Банк»

Читайте також: «Бити морди не будемо». Олег Радик про Дорна, Alfa Jazz та Економічний бойкот

Нагадаємо, Президент України підписав рішення РНБО про санкції щодо російських банків. Кабмін та Нацбанк мають забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій та невідкладно вжити заходів щодо заборони розміщення коштів державних підприємств, установ, організацій та господарських товариств, у статутних капіталах яких є корпоративні права держави, у банках, вказаних у рішенні РНБО.

Підготував Ярослав Сиваківський

 

 


Читайте також:
30 Березня, 2017 13:08
свідомий той шизік Радик не дістав від банку хабара, от і біситься
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!