У Львові після ремонту відкрили пологове відділення на Раппопорта

1839 0
Тут відремонтували кілька палат і замінили старий ліфт.
Фото ілюстративне: Freepik

Фото ілюстративне: Freepik

Після ремонтних робіт відкрили пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні, що на вул. Раппопорта. Також тут замінили старий ліфт, який повністю вичерпав свій ресурс, повідомили у Львівській міськраді.

«Найперше, ми замінили ліфт, а ще провели ремонти у 6 палатах, ординаторській та зробили планову профілактичну дезінфекцію», – каже головний лікар 3-ї міської клінічної лікарні Львова Вадим Олійник.

Читайте також: У Львові відновили партнерські пологи

Пологове відділення лікарні закрили 1 серпня. Ліфт, який встановили у приміщенні пологового відділення, експлуатувався 39 років. Граничний термін експлуатації ліфта закінчився ще у 2004 р. Цього року з фонду розвитку міста виділили кошти на заміну ліфта. Через неможливість виконувати такі роботи під час лікувального процесу пологове відділення довелося закрити.

Нагадаємо, аварійну підпірну стінку пологового на Раппопорта у Львові відремонтують за майже 1,5 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!