Одна з гімназій у Львові потребує невідкладного ремонту. Її відремонтують за 5,5 млн грн

2470 0
На підряд вже уклали договір.
Фото: Ratelist

Фото: Ratelist

Львівська українська гуманітарна гімназія ім. Олени Степанів уклала договір на проведення невідкладного аварійного ремонту будівлі навчального закладу. Підряд отримала ТзОВ «Метрополіс». 

Джерело: Prozorro

Вартість робіт становить 5 млн 577 тис. гривень, які виділять з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади.

Як Tvoemisto.tv пояснила в.о. керівниці групи з централізованого господарського обслуговування закладів освіти Львова Леся Меньшиніна, роботи у школі дійсно є невідкладними. 

«Там декілька робіт є, оскільки це тріщини на будівлі. Основні роботи – це ліквідація тріщин, бо там при обстеженні виявили ряд таких на фасаді. Окрім того, виявлені тріщини в самій сходовій клітці. Ліквідація буде проводитися у перекритті між третім поверхом і горищем, а ще роботи будуть стосуватися аварійного входу в укриття, там також треба провести ремонт. Ще велика робота – це ремонт підпірної стінки, вона відгороджує школу від сусіднього будинку і вона в аварійному стані – руйнується і створює небезпеку для дітей», – пояснила чиновниця.

Читайте також: У Львівській обласній психіатричній лікарні хочуть провести ремонт за 256 млн гривень

Вона додає, що ремонт потрібен і у підвальних приміщеннях – там є цілий ряд робіт, які терміново треба виконувати.Триває руйнація будівлі. Тріщини є і вони весь час збільшуються, тому, за її словами, треба починати роботи.

Також Меньшиніна додала, що закупівлі не проводили, адже у таких випадках часу на тендер немає, тому одразу уклали договір. 

Довідка

ТзОВ-фірму «Метрополіс» заснували у 1998 році у Львові, її керівником та кінцевим бенефіціаром є Михайло Крижанівський. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. 

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Яворницького нещодавно завершили ремонт дороги, який тривав ще від 1 лютого 2023 року.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!