У Львові забудовнику доручили відремонтувати дорогу в районі Під Голоском

2491 0
Провести ремонт вулиці мають до березня 2024 року.
Фото: google maps

Фото: google maps

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив капітальний ремонт ґрунтової дороги на вул. Малоголосківська. Відповідне рішення прийняли вчора, 6 червня, на засіданні.

Шевченківській районній адміністрації надали функції замовника на капітальний ремонт вул. Малоголосківської заг. пл. 0,6051 га. На баланс дорогу адміністрація має взяти до 1 липня 2023 року.

Витрати, пов’язані з розробкою проєктно-кошторисної документації, оплату матеріалів та робіт, необхідних для виконання капітального ремонту вул. Малоголосківської, повинне сплатити товариство з обмеженою відповідальністю «Лев Девелопмент». Провести ремонт вулиці мають до березня 2024 року.

Читайте також: Якими мають бути комфортні мікрорайони у Львові

За даними YouControl, ТОВ «Лев Девелопмент» зареєстроване у 2017 році у Львові на вул. Малоголосківській, 30. Власниками компанії є львів’янин Василь Левицький та мешканець Івано-Франківська Олександр Островський. Компанія «Лев Девелопмент» будує на вул. Малоголосківській, 30 ЖК Silent Park.

Нагадаємо, що 26 травня відбулися збори мешканців мікрорайону Під Голоском. Люди з вулиць Малоголосківська, Рільнича, Млинова, Ждахи, Загули та інших вже майже 7 років виступають проти хаотичної забудови житлом мікрорайону Під Голоском та, за їхніми словами, дерибану землі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!