На Левандівці планують збудувати кафе з вбудованими приміщеннями

3246 0
Ця ділянка розміщена на розі вулиць Тісної і Широкої.
Вулиця Тісна/фото умовне

Вулиця Тісна/фото умовне

У Львові на вул. Тісній, 2, планують збудувати кафе з вбудованими приміщеннями побутового обслуговування населення. Відповідні містобудівні умови та обмеження у п'ятницю, 2 червня, затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. 

Йдеться про ділянку, яка розміщена на розі вулиць Тісної і Широкої. Згідно з планом зонуванням, який затвердила міська рада, фактично такий фукціонал віднесений до супутніх видів забудови.

Наразі цей об’єкт – це занедбана стара будівля, колишній житловий будинок.

«Пропонується зняти паркан та облаштувати громадський простір, а також демонтувати стару будівлю. З тильного боку планують облаштувати тимчасове паркування для обслуговування цього закладу. З точки зору вулиці Широкої це буде покращення інфраструктури», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Кафе збудують на земельній ділянці 0,52 га у зоні Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до плану зонування територій. Згідно з ухвалою, висота будинку не має перевищувати 11 м, а площа забудови може становити 58%.

Читайте також: У Львові збудують багатоповерхівку з вбудованими офісом та підземним паркінгом

Містобудівні обмеження отримав львів'янин Назар Бутим. За даними аналітичної системи YouControl, він займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, а також  діяльністю ресторанів, надання послуг мобільного харчування.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Пасічній 84-Б, 84-В зведуть багатоквартирний житловий будинок з комерційними приміщеннями, з підземним паркінгом та зі знесенням існуючих будівель. 

Наталія Вареник

Скріншоти з презентації виконавчого комітету Львівської міської ради

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!